Известие

Collapse
No announcement yet.

Още един нов член на клуба с 164 Super

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Чавдар Покажи съобщение
    ... опират в капака когато ги сваля.
    А трябва да влизат под него ... ;
    Както каза Дидо - за оправия са
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Когато са заспали, как трябва да седи умния механизъм (горе или долу), че при мен е горе, а май трябва да е долу?

.....и още нещо.... май съм за дебитомер (според няколко майстора на слуха ) .... та каде мога да я закарам да ми се каже на 100% какво и има на колата ?
      Last edited by Чавдар; d.m.y г., 15:48.
      Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
      sigpic

Comment

100% какво и има, трудна работа някой да ти каже, в повечето сервизи сменят наред. Доста им куца диагностиката, а вземат и пари за нея. На мен ми писна и спрях да посещавам сервизи, купих си диагностична апаратура и си правя всичко сам с помощ от близки и приятели. Какъв точно е проблема с колата?
        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Чавдар Покажи съобщение
          .....и още нещо.... май съм за дебитомер (според няколко майстора на слуха ) ....
          Съмнявам се - освен ако не е механичен проблем ( да е изкривена металната мембрана )
          Какви са и точно симптомите ?
          Прегледай си добре буксите на датчиците.
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Pisha ot gsm-a I nqmam bg

Do 2000 oborota kolata prisecva vse edno nqma gorivo (tova go pravi mnogo qko na gaz I mnogo malko na benzin)
            smeneni sa sveshtite, kabelite i filtrite, a gazoviq injekcion e nov I mu e pravena diagnostika I vs. po nego e ok / ponqkoga samo na gaz sveti diuzata na tabloto I kogato natisna pedala spira da sveti
            sigpic

Comment

Моята не е с газов инжекцион и не мога да ти помогна, но защо не прочетете грешката когато светва инжектора на таблото? При мен като светне (когато мина на газ) трупа грешки за бензиновите инжектори и ламбда сондата, но проблем освен светещата лампа няма.
              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Проблема е в дебитомера на 100% (проверено) - четвъртък съм на доктор, а той обеща, че няма да мога да си позная колата когато я оправи ...
                ... остана само да си подменя гърнетата и ще имам напълно реставрирана 164-ка (обещавам да си оправя и чистачките)
                sigpic

Comment

Сподели кой е доктора ако я оправи...
                  Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Ако вс. е О.К., ще пиша кой е и къде да го намерите.
                    sigpic

Comment

Майстора е болен и не е на работа чакам да звънне кога да я закарам, а сега ново 20 ..... когато затворя колата, задните плафони (тези в купето и на вратите) светят постоянно (само леко намалява светлината), дали не е от бутона на задния капак ?
                      sigpic

Comment

По-скоро ти е натиснато копчето в предния плафон и светят.
                        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                        Opel Astra J
                        ex:
                        Alfa Romeo 164 2.5TD
                        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

При мен понякога при заключена кола остават да светят плафоните в предните врати, без да свети плафона на тавана на колата. А уж са свързани - при отворена врата светят и двата...

Comment

При мен има такава врътка някаква - ако е включен плафона в багажника - светят. Като е спрян плафона - гаснат нормално. Все съм мислел, че е от алармата нещо...
                            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Явно не е от алармата, а и не е от натиснато копче (това го проверих, а и вратите светят - с бутона свети само горе) .... май е от бутона на багажника (ще има разгловяване)
                              .... и още нещо .... заради грешките които трупа компа от дебитомера, дали е възможно да се шашкат и други системи по колата, я плафони, я климатроника (след махане на акумулатора управлението на климатроника се оправя)
                              Last edited by Чавдар; d.m.y г., 12:43.
                              sigpic

Comment

Не. Не е толкова модерна. Иначе всичкото вътрешно осветление се командва от таблото с уредите.

Всъщност при мен не светваха плафоните при отваряне на задна врата, ако е включен плафона в багажника.
                                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X